PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

TALLARINES D'ESPINACS AMB SALSA CABRALES

d’abril 20, 2014 Amblesmansalamassa 0 Comments

Primera incursió en la pasta cassolana...millorable però ha sortit bona. Ara si, he d'aconseguir una màquina de fer pasta, perquè això de fer-la a mà costa. M'ha quedat una mica pesada, perquè l'he deixat un pèl massa gruixuda. No tenia gaires espinacs i li vaig ficar els que tenia; a la propera n'hi posaré més.

Ingredients (3 persones):
Pasta
-300grs farina de força
-3 ous L
-65grs espinacs
-Mitja culleradeta de sal
-1 cullerada oli d'oliva
-1 cullerada d'aigua
Salsa cabrales
-Nata per cuinar
-Formatge Cabrales
-Sidra
-Sal

Primer de tot farem la pasta. En un bol barrejem la farina amb la sal i fem un forat al mig, com un volcà. Aboquem els ous batuts, l'oli i l'aigua i barrejem. Espolvorejem una superfície amb farina i treballem la massa fins que sigui homogènia. Tapem amb paper film i deixem reposar uns 30'.
Treballar la massa amb un corró fins que estigui ben fina (tot els que es pugui sense que es trenqui), donant-li una forma rectangular i després tallar les tallarines amb un ganivet. Les bullim amb abundant aigua amb oli i sal durant uns 12-15'.
Mentre bull la pasta preparem la salsa, escalfant la nata, amb cabrales al gust i un rajolí ben bo de sidra. Afegim una mica de sal i ho deixem coent a foc fluix 5 minuts.
Un cop tinguem la pasta ben feta, l'escorrem i la servim en un plat amb la salsa per damunt i una mica d'orenga. Bon profit!!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: