BESCUITS I MAGDALENES

BLONDIE AMB GERDS

d’abril 14, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Els brownies sempre han sigut la meva perdició, però ara que he provat els blondies està la cosa difícil!!! Té un gust molt suau i és molt suculent.
Recepta de Hummingbird Bakery, amb alguna  modificació. He utilitzat menys quantitat de sucre i més de xocolata, el sucre era morè i he canviat les nous per gerds.

 Ingredients:
-250grs xocolata blanca
-125grs mantega
-100grs sucre morè
-2 ous
-1culleradeta i mitja essència vainilla
-200grs farina amb llevat
-1 pessic de sal
-50grs gerds

Desfem la mantega amb la xocolata al bany maria. Afegim la vainilla i els ous lleugerament batuts. Per últim mesclem la farina, el sucre, la sal i els gerds. Queda una mescla molt densa.
Aboquem la massa al motlle i fornejem 35' a 180º.




Potser també t'interessa...

0 comentarios: