BESCUITS I MAGDALENES
Recepta de Hummingbird Bakery, amb alguna modificació. He utilitzat menys quantitat de sucre i més de xocolata, el sucre era morè i he canviat les nous per gerds.
BLONDIE AMB GERDS
Els brownies sempre han sigut la meva perdició, però ara que he provat els blondies està la cosa difícil!!! Té un gust molt suau i és molt suculent.Recepta de Hummingbird Bakery, amb alguna modificació. He utilitzat menys quantitat de sucre i més de xocolata, el sucre era morè i he canviat les nous per gerds.
Ingredients:
-250grs xocolata blanca
-125grs mantega
-100grs sucre morè
-2 ous
-1culleradeta i mitja essència vainilla
-200grs farina amb llevat
-1 pessic de sal
-50grs gerds
Desfem la mantega amb la xocolata al bany maria. Afegim la vainilla i els ous lleugerament batuts. Per últim mesclem la farina, el sucre, la sal i els gerds. Queda una mescla molt densa.
Aboquem la massa al motlle i fornejem 35' a 180º.
0 comentarios: