CARNS I PEIXOS

ROTLLETS DE POLLASTRE AMB PERNIL I FORMATGE

d’abril 10, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Recepta fàcil i "resultona", que admet tantes variants com la nostra imaginació ens permeti.


Ingredients (2 persones):
-2 pits de pollastre sense òs
-4 talls penil dolç
-Formatge emmental
-2 patates
-1 ceba
-Sal
-pebre
-Vi blanc
 
Obrim els pits de pollastre i amb l'ajuda d'un corró li donem cops per aixafar-ho una mica i que quedi un filet una mica més fi. Fiquem dos talls de pernil ocupant tota la superfície del pollastre i un tall de formatge rectangular i gruixut al mig. Enrotllem el pollastre, juntament amb el farcit i ho tanquem amb un cordill.
Tallem les patates a rodanxes fines i també la ceba. Omplim els fons d'una safata de forn i afegim un bon raig d'oli d'oliva. Fiquem el pollastre a sobre ,salpimentem i afegim vi al gust per sobre.
Coem a 180º durant uns 25', fins que la carn sigui feta. A mitja cocció li donem la volta al pollastre perquè se'ns torri pels dos cantons.
Traiem del forn i retirem el cordill. Tallem a rodanxes i ja ho tenim llest per servir!
 



Potser també t'interessa...

0 comentarios: