BESCUITS I MAGDALENES,
COCA DE IOGURT AMB PINYONS
Aquest mes a Memòries d'una Cuinera ens proposen fer una Coca de Iogurt. Jo he optat per la recepta de la meva àvia, la de sempre. A més a més, m'ha anat de conya perquè he aprofitat la coca com a base per fer una mona de pascua, ideal per aquests dies que acaben de passar. De la Mona no tinc foto, perquè va ser vist i no vist....!!!
-1 iogurt natural casolà
-3 ous
-1/2 mesura de iogurt d'oli de girasol
-1 mesura i mitja de iogurt de sucre
-3 mesures de farina
-1 sobre llevat Royal
-Un pessic de sal
-Sucre per espolvorejar
-Pinyons
Separem les clares dels rovells. Muntem les clares a punt de neu, amb un pessic de sal i les reservem.
Batim els rovells amb el sucre, hi afegim l'oli i per últim la farina i el llevat.
Incorporem la massa a les clares d'ou i mesclem fent moviments envolvents.
He separat les clares dels rovells per guanyar en esponjositat.
Aboquem la barreja a un motlle untat amb mantega i espolvorejem amb sucre i pinyons.
Coem al forn uns 30' a 170-180º .
ostres! si que es veu viatgera aquesta coca. Moltíssimes gràcies per participar a memòries. Petonets
ResponEliminaUmmmm! amb aquest sucre per sobre i els pinyons ha ser boníssima! Jo és el primer cop que participo a Memòries i he preparat una coca de llimona i llavors de rossella, si la vols anar a veure em farà molta il.lusió, la trobes aquí
ResponEliminahttp://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/
Això del sucre i els pinyons és un bon invent, com les coques de Sant Joan, nyam!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Esta perfecta...nada que ver con la mayoria ...me la guardó..un beso.
ResponElimina