GALETES I BARRETES

PERRUNILLAS. Reto Tía Alia

d’abril 28, 2014 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Després d'un mes ausent del Reto Tía Alia per qüestions tècniques, torno a la càrrega amb una nova recepta dolça. tenia en ment feia temps de probar la recepta de les perrunilles, però no havia trobat la ocasió. La textura m'ha agradat molt, m'ha recordat a les de tota la vida, però li he trobat massa gust a llard. Volia repetir la recepta amb oli d'oliva, però no m'ha donat temps, així que ho deixaré per més endavant.


Recepta Tía Alia:


Ingredients (12 unitats aprox):
-115grs llard
-2 rovells d'ou
-1 clara d'ou
-75grs sucre
-250grs farina 

Batre la mantega i tot seguit afegir els rovells. Incorporem el sucre i després la farina, a poc a poc. Jo he deixat la massa bastant consistent, no l'he deixat tova.
Deixem reposar la massa durant 1 hora  i just després formen les perrunillas. Li donem forma ovalada i les fiquem a la safata del forn. Batim la clara d'ou i pinzellem les perrunilles amb ella .
Fiquem al forn preescalfat, a uns 180º fins que estiguin doradetes (uns 20-25').




Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Que ricas las perrunillas, a mí me encantan, con aceite de oliva nunca las probé, siempre con manteca, son tan deliciosas !!!

    Yo en esta ocasión me he decantado por seguir la receta tradicional de mi familia, espero que a Carmen no le moleste, jejeje.

    Saludos

    ResponElimina
  2. Te han quedado geniales, son unas pastitas ideales!!
    Un placer llegar a tu cocina!!
    Un besote!!!

    ResponElimina
  3. Hola chicas, ¡Os han quedado divinas! y seguro que deliciosas al paladar.

    ¡Besos!

    Kuki

    ResponElimina
  4. Oohhh!!! que bones i amb aquest to daurat, molt xules. Tot un encert el repte propossat per la Carme. Petons,

    ResponElimina