PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

QUINOA AMB VERDURES

de març 15, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

He descobert la quinoa fa poc i la veritat és que m'agrada molt. Entre d'altres propietats, és apte per celíacs.

Ingredients (2 persones):
-200grs quinoa
-1 ceba
-2 pastanagues petites
-1/2 albergínia
-1/2 carbassó
-4 cullerades tomàquet triturat
-Sal
-Oli d'oliva

Tallem totes les verdures a daus i les sofregim amb oli d'oliva. Quan estiguin gairebé cuites, afegim el tomàquet i ho deixem coure uns 10' més. Afegim sal al gust.
Mentre es fa el sofregit de verdures, posem aigua a bullir amb una mica de sal i oli, i quan començi a bullir afegim la quinoa i la deixem 15'. Escorrem l'aigua i ja la podem servir acompanyada de les verdures.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: