POSTRES DE CULLERA

IOGURT AMB MEL I GRANOLA

de març 19, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Amb tot el profit que li estic traient a la Iogurtera i encara no havia publicat la recepta del iogurt natural. Molt fàcil i amb un resultat molt bo, apte per fer-hi mil versions.

Ingredients (7 iogurts):
-850 ml llet (preferiblement sencera)
-1 iogurt natural
-3 cullerades llet en pols
-Mel
-Granola

Escalfar una mica la llet fins que sigui tèbia. Afegir la llet en pols i el iogurt i batre-ho tot bé fins que no hi hagi grumolls. Repartir la mescla en els gotets de iogurt i ficar-los a dins de la iogurtera sense tapar-los. Ficar la tapa gran de la iogurtera amb les tapes dels iogurts a sobre. Deixar 9 hrs en funcionament.
Deixar refredar els iogurts i després els hi posem la tapa i guardem a la nevera. Es conserven bé durant una setmana aproximadament.
Servir acompanyats d'una mica de mel i granola.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: