BESCUITS I MAGDALENES

PLUM CAKE DE FRUITES CONFITADES

de març 24, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Després dels Nadals sempre et queden restes d'ingredients que no saps ben bé per a què utilitzar-los. Jo tenia una fruita confitada que em va sobrar del Tortell de Reis, així que he decidit fer un Plum Cake, que és un dolç que m'encanta i que mai havia fet.



Ingredients (4 unitats Mini i 6 Magdalenes):
-125grs farina
-125grs margarina
-125grs sucre (1/2 blanc+1/2morè)
-2ous L
-2 rovells
-1 culleradeta llevat Royal
-150grs fruita confitada
-1 xupito ron

Per començar, posem les fruites confitades a macerar en el ron i les deixem uns 30'. Mentrestant anem preparant el plum cake.
Batim el sucre amb els ous fins que doblin el seu tamany. Afegim la margarina i els rovells i remenem bé. Mesclem a poc a poc la farina ,que prèviament haurem barrejat amb el llevat, fins a obtenir una massa suau i sense grumolls.
Agafem ara la fruita confitada, que s'haurà hidratat amb el ron i la passem per farina. Ho espolsem bé ficant la fruita a un colador i l'ajuntem amb la massa que hem preparat abans. Això ho fem per evitar que la fruita s'enfonsi i ens quedi al fons del plum cake.
Fornejem a 180º uns 15' o fins que punxem la massa amb un escuradents i surti net.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: