GALETES I BARRETES

CARQUINYOLIS

de març 08, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Una altra recepta del llibre "Reposteria y Panadería. Ed.Parramón".

Ingredients:
-150grs farina
-85grs sucre moreno
-1 ou gran
-1/2 culleradeta llevat Royal
-50grs nabius
-50grs avellanes

Barrejar l'ou amb el sucre fins que quedi una barreja blanquinosa. Afegir la farina i el llevat. Si la barreja està molt enganxifosa li afegim una mica més de farina. Incorporem les avellanes i les nabius i ho mesclem bé.
Formem un rotlle i fornejem 20' a 180º. 
Deixem refredar 5' i ho tallem a llesques. Ho tornem a fornejar 10', apaguem el forn i deixem els carquinyolis a dins fins que es refredi.
No han quedat gaire dolços, així que per als més llaminers li podeu afegir més sucre.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: