VERDURES LLEGUMS I OUS

CARBASSÓ FARCIT DE CARN I VERDURES

de novembre 03, 2013 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Ingredients (2 persones):
-1 carbassó gran
-1 pebrot verd
-1 ceba
-1 pebrot vermell escalibat
-1 tomàquet
-115grs carn picada de vedella
-4 culleradetes d'olivada negra
-Formatge fumat
-Sal
-Pebre negre mòlt
-Orenga

Primer de tot posarem el carbassó, tallat per la meitat (horitzontalment) a bullir amb aigua amb una mica de sal. Ho deixem uns 10-15' fins que la carn del carbassó sigui tova. El buidem amb una cullera i reservem la carn per una banda i la pell sencera per una altra.
Trinxem la ceba i el pebrot a trossos ben petits. El tomàquet el ratllem i l'afegim a la demés verdura, i ho sofregim tot amb oli d'oliva. A mitja cocció afegim la carn picada. Quan ja estigui gairebé cuit li afegim la carn del carbassó i el pebrot vermell escalivat tallat a trossos. Ho deixem a la paella un parell de minuts i li afegim sal i pebre al gust.
Omplim la pell del carbassó amb la barreja de carn i verdures que hem sofregit i li fiquem olivada per sobre.
Preesclafem el forn a 180º i fiquem el carbassó uns 10-15' fins que sigui calent. Per últim li posem el formatge per sobre juntament amb l'orenga i fornejem uns minuts més fins que es desfaci el formatge.

Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. Vam tenir convidats, vaig fer aquest plat i va tenir molt d'èxit. Realment, són molt gustosos. Moltes gràcies per compartir les teves receptes!

    ResponElimina