LES RECEPTES DE L'ÀVIA,

FLAM DE FORMATGE

d’octubre 13, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

La recepta original de l'àvia és de flam d'ou. Jo només li he afegit formatge per fer-lo més cremós.

Ingredients:
-3 ous i 1 rovell
-1/2 L llet sense lactosa
-8 cullerades de sucre
-1 branca canyella
-Pell llimona
-300grs formatge Philadelphia

Escalfem la llet, amb la canyella, la pell de llimona i 4 cullerades de sucre, per aromatitzar-la. Batim els ous, juntament amb el rovell i els hi afegim a la llet. Mesclem també el formatge i rememen bé.
Amb les 4 cullerades restants de sucre, fem carmel líquid, escalfant-lo en una paella amb unes gotetes d'aigua fins que es desfaci i es torni de color marró.
Aboquem el carmel al motlle i a sobre la barreja que hem fet amb la llet, els ous i el formatge.
Olla exprés durant 45 '. Deixem refredar, desmotllem i ja està llest per servir.
Pel meu gust li falta una mica de sucre, així que li podeu afegir un parell de cullerades més de sucre i quedarà més dolçet.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: