BESCUITS I MAGDALENES

CARROT CAKE

de maig 14, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquest pastís és un dels meus preferits, per això m'he engrescat a fer-ne una nova versió, amb crema de formatge i nous.

Ingredients (2 motlles 22cm):
-300grs farina integral
-200grs sucre moreno
-4 ous
-5 pastanagues grans ratllades
-Ratlladura d'una taronja
-Ratlladura d'una llimona
-100grs nous picades
-2 culleradetes essència de vainilla
-400grs formatge philadelphia
-230grs sucre glas
-60grs mantega

Barrejem els ingredients secs (farina, sucre moreno, nous). Batim els ous i li afegim els ingredients secs. Mesclem també la meitat de ratlladura de taronja, de llimona i la pastanaga ratllada.
Untem dos motlles amb mantega i preescalfem el forn a 180º. Dividim la massa en els motlles i fornejem 25'.
Mentre es refreden els bescuits farem la crema de formatge.
Per fer la crema, batim la mantega a punt de pomada amb el sucre glas. Afegim després el formatge philadelphia i la resta de ratlladura que ens queda.
Farcim el pastís per dins i també li posem una bona capa de crema per sobre.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: