BRIOIXERIA I MASSES

PÀ DE LLET AMB TROSSETS DE XOCOLATA

de maig 20, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Recepta extreta del llibre "El libro del pan", d'Eric Treuille i Ursula Ferrigno

Ingredients (motlle 500grs):
-500grs farina força
-2 culleradetes llevat sec
-1 culleradeta sucre
-350ml llet tèbia
-1 i mitja culleradeta sal
-150grs xocolata amb llet

Ficar el llevat en un recipient amb 100 ml de llet. Deixar 5 ' i remoure perquè es disolgui bé. Afegir la meitat de la resta de la llet sense deixar de remoure.
Barrejar la farina i la sal en un bol. Fer un forat al mig, com un volcà i tirar-hi la llet amb el llevat. Barrejar amb la farina i afegir la llet restant fins a obtenir una massa enganxifosa. Mesclar-hi també la xocolata trossejada.
Volcar la massa sobre una superfície enfarinada i treballar la massa uns 10', fins a obtenir una massa elàstica i homogènia.
Posar la massa en un recipient net i tapar amb un drap de cuina. Deixar fermentar 45'.
Desinflar, tapar i fermentar 45' més, fins que dobli el seu tamany.
Donar forma al pà i ficar-lo dins el motlle, prèviament pintat amb oli. Tapar amb un drap i deixar fermentar 1 hora, fins que sobresurti uns 2'5 cm del motlle.
Ficar al forn, prèviament escalfat fins que sigui dorat. (Entre 20-25' a 180º)


Potser també t'interessa...

0 comentarios: