VERDURES LLEGUMS I OUS

"FABES" AMB XORIÇO

de maig 23, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Mmmm, com m'agrada la Fabada! Però no tenia més que les fabes i el xoriço, així que m'he hagut d'adaptar! Això si, tot vingut desde La Borbolla (Astúries); qualitat de primera!!

Ingredients (4 persones)
-450grs fabes
-3 xoriços
-3 alls
-1 ceba
-1 grapat julivert
-Oli d'oliva
-Safrà
-Sal

Deixar les fabes en remull la nit anterior.
Ficar les fabes en una olla exprés i cobrir-les d'aigua. Afegir la ceba picada, els xoriços sencers, el julivert, el safrà, un rajolí d'oli i una mica de sal. Tapar l'olla i quan començi a pitar deixar 20' a foc mig.
Perquè el caldo adquireixi més consistència bullir 15' més però sense olla exprès, a foc lent.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: