BESCUITS I MAGDALENES

BROWNIE MARBREJAT AMB NOUS DE MACADAMIA

de maig 07, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments


Aquesta recepta, l'he tret del llibre 101 BRILLIANT BAKING IDEAS, que em vaig comprar aquesta tardor a Londres.


Ingredients:
-200grs mantega sense sal
-200grs xocolata negra
-250grs sucre
-3 ous
-125grs farina
-150grs nous de macadamia
CREMA DE FORMATGE:
-300grs formatge cremós
-1 cullereta d'extracte de vainilla
-125grs sucre
-2 ous

Començem fent la crema de formatge, batint el formatge, la vainilla, el sucre i els ous, fins a obtenir una massa cremosa.
Per fer la massa del brownie, escalfem la mantega i quan sigui calenta hi aboquem la xocolata a trossos. Barrejem fins que la xocolata sigui desfeta del tot.
En un altre bol, batim els ous amb el sucre. Hi afegim la xocolata, la farina i les nous de macadamia.
Fiquem 3/4 parts de la massa del brownie en un motlle, prèviament pintat amb mantega. Afegim la crema de formatge i a sobre la resta de massa del brownie. Barrejar una mica amb una cullera perquè quedi efecte marbrejat. La veritat és que a mi no m'ha quedat molt bé, uns trossos tenien molt de formatge i altres gens, però està bo igualment....
Al forn preescalfat 40' a 180º.
Tallar a quadrats, espolvorejar amb sucre glas, acompanyar d'una mica de gelat i a menjar!!


Potser també t'interessa...

0 comentarios: