PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTISSETS

de maig 07, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Recepta típica de Menorca, extreta del blog Sa cuina de na Roser.

Ingredients:
-500grs farina
-250grs sucre
-250grs llard de porc
-3 rovells d'ou L
-1 o 2 culleradetes de sucre avainillat

Barrejar el sucre (normal + avainillat) amb els rovells.Afegim el llard (que tindrem a temperatura ambient) i seguim remenant bé. Anem mesclant poc a poc la farina i amassem bé fins a obtenir una massa ferma.
Aplanar i estirar la massa i amb un tallapastes anar donant forma als pastissets.
Fornejar de 12 a 14' a 170º. Els deixarem refredar a la safata del forn, ja que calents es trenquen amb facilitat. Espolvorejar amb sucre glas per acabar-los.
Es poden guardar en un recipient hermètic i es conserven uns quants dies en bon estat.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: