ENTRANTS

CROQUETES DE PERNIL I FORMATGE "PICÓN"

d’abril 25, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Res millor que unes bones croquetes amb bona matèria prima. Ma mare m'ha enviat formatge del poble, Queso Picón Picu Urriellu, de La Borbolla (Astúries) i s'em ha acudit fer croquetes. Espero que us agradin!!

Ingredients (30 unitats):
-100grs pernil salat
-100grs formatge Picón
-3/4L llet
-5 cullerades farina
-4 cullerades mantega
-Pebre
-Pà ratllat
-1 ou

Començarem fent la bechamel. En una paella fiquem la mantega fins que sigui defeta. Afegim la llet i quan bulli hi afegim la farina. Remenem bé perquè no ens quedin grumolls. Quan la farina sigui desfeta hi tirem el formatge trossetjat perquè es mescli bé amb la bechamel i el pernil tallat a daus petits.
Posem la massa en un bol i la tapem amb un drap. Deixem refredar.
Agafem una mica de massa amb una cullereta, la passem per ou batut i per pà ratllat, fent forma de croqueta.
Les fregirem en abundant oli i a menjar!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: