PETITS PLAERS

BASTONETS DE TARONJA CONFITADA AMB XOCOLATA

d’abril 26, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients:
-Pell de 5 taronjes
-Sucre
-150grs xocolata de postres

Pelem les taronjes i netejem molt bé la pell, traient-li tota la pell blanca que tingui. Ho tallarem a rodanxes i ho pesarem. El sucre que necessitarem serà el doble del que pesin les pells de taronja.
Un cop fetes les tires de taronja les bullirem amb aigua. Quan començin a bullir, les escorrem i canviem l'aigua i les tornem a bullir. Repetirem aquest procés 4 vegades.
Finalment, fiquem les pells en una olla juntament amb el sucre i tot just ho cobrim d'aigua. Ho portem a ebullició i ho anem remenant regularment. Haurem de bullir-ho a foc mig/lent fins que l'aigua s'evapori i el sucre es vagi enganxant a les pells del sucre. Un cop no quedi aigua ho traiem del foc i amb cura anem separant les pells i les fiquem a sobre de paper de forn .
Mentre es refreden les pells, escalfem la xocolata al microones i un cop la tinguem desfeta, mullarem un tros de la pell en la xocolata i la deixem refredar a sobre de paper de forn.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: