BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS DE PASTANAGA AMB GLAÇA

d’abril 30, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (motlle 26cm):
-4 ous + 1 clara
-200grs sucre moreno
-200grs sucre glas
-Mig got oli de girasol
- Un got de llet
-300grs farina
-1 culleradeta llevat
-4 pastanagues grans
-1 culleradeta canyella
-Atmetlles caramelitzades 

Preescalfem el forn i menestrant anem preparant la massa del pastís.
Per començar batim els ous juntament amb el sucre. Afegim l'oli de girasol i seguim remenant. Poc a poc anem mesclant la farina, el llevat, la canyella i la llet, fins a obtenir una massa suau i homogènia, sense grumolls.
Pelem les pastanagues i les ratllem. Les barrejem a la massa anterior i ho volquem tot al motlle, prèviament untat amb mantega.
Fornejar 45' a 190º.
Per fer la glassa de sobre, necessitarem una clara d'ou ben batuda, a la que li anirem afegint el sucre glas, fins a obtenir una massa espessa i de color blanc opac.Quan els pastís sigui fred ho aboquem per sobre i ho repartim bé. Abans que se sequi li afegim atmetlles caramelitzades per decorar.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: