GALETES I BARRETES,

PETS DE MONJA I LLENGÜES DE GAT

d’abril 24, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients PETS DE MONJA:
-3 ous
-150grs sucre
-250grs farina
-Ratlladura d'una llimona

Aquesta recepta l'he tret de la Mireia Carbó.
Batim els ous amb el sucre fins que doblin el seu volum. Afegim a poc a poc la farina, prèviament tamissada, juntament amb la ratlladura de llimona i ho remenem bé.
Ficarem la massa dins d'una mànega pastissera i farem botons sobre el paper de forn.
Fornejar 15' a 180º.

Ingredients LLENGÜES DE GAT:
-180grs farina
-125grs sucre glas
-125grs mantega
-1 ou
-1 cullerada de llet
-1 culleradeta aroma vainilla

Batim la mantega a punt de pomada i li barrejem el sucre tamissat. Afegim l'ou i tornem a batre amb compte. Hi mesclem la llet, la farina i la vainilla i remenem fins a obtenir una massa uniforme.
Omplim la mànega pastissera i fem les llengües sobre paper de forn. No fer-les molt gruixudes perquè ens quedi una galeta fina i llarga.
Fornejar de 6 a 8' a 175º o fins que les galetes siguin rosses.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: