PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

Bunyols

de març 27, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (40 unitats):
-3 gots de farina de força
-1 culleradeta de sal
-1 culleradeta de llevat Royal
-3 gots i mig d'aigua
-Oli de girsaol
-Sucre

Barrejem la farina amb el llevat, i l'aigua amb la sal. L'aigua ha de ser calenta, però sense passar-se; la podem agafar de l'aixeta.
En un bol fiquem una mica d'aigua i l' anem barrejant la farina. És important no afegir tota l'aigua de cop, perquè no volem una massa líquida, així que anirem barrejant els ingredients poc a poc.
Segons el tipus de la farina o la mida del got potser necessitem més aigua. Ens ha de quedar una massa ni molt líquida ni molt espessa; fluida i elàstica. Ho barrejarem amb el batidor manual, ja que no cal que sigui una massa suau i si té algun grumoll no passa res.
Escalfarem bé l'oli i fregirem els bunyols. Amb dues culleradetes tirarem una mica de massa a l'oli i quan sigui rossa la traeiem. Els deixem secar uns minuts en paper de cuina i els arrebossem amb sucre.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: