GALETES I BARRETES

GALETES DE NAVIUS, XOCOLATA BLANCA I FESTUCS

de març 24, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients (35 unitats):
-300grs farina
-120grs mantega
-110grs sucre moreno
-110grs sucre blanc
-1 ou gran
-1 culleradeta llevat Royal
-100grs navius seques
-100grs xocolata blanca
-50 grs festucs pelats

Batre la mantega estovada amb els sucre. Afegim l'ou batut i tot seguit anem mesclant la farina i el llevat a la barreja.
Partir la xocolata a trossets i juntament amb les navius i els festucs, afegir-ho a la massa. Treballar-la bé amb les mans perquè quedi homogènia i amb els ingredients ben barrejats.
Fer una bola i tapar-la amb paper film. Deixar resposar 1 hora a la nevera.
Preescalfar el forn a 180º i mentrestant fem  boletes de massa no gaire grans i les fiquem sobre la safata del forn. Hem de tenir en compte que creiexen força, així que no les ficarem massa juntes. No cal aixafar la massa per donar-li forma de galeta, ja que sinó ens quedaran unes galetes molt fines i grans. Fent boletes i aplanant-les una mica ens quedaran unes galetes gruixudes, cruixents per fora i una mica toves per dins.
Fornejar durants uns 12' fins que les galetes siguin doradetes.
MMMMMMMM.....boníssimes!!!!

Potser també t'interessa...

0 comentarios: