PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTÍS DE XOCOLATA I GINGEBRE

de febrer 11, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Tenia "mono" de xocolata, i vaig veure aquesta recepta  del llibre Olive Magazine, 101 Brilliant baking ideas.

 .Ingredients:
-300gr xocolata negra 70%
-150gr mantega sense sal
-6 ous
-40gr sucre moreno
-1 culleradeta gingebre

Preescalfar el forn a 180º .
Desfer la mantega i afegir-hi la xocolata. Remenar bé fins que sigui ben desfeta. Separar les clares dels rovells ; batre els rovells per una banda i les clares a punt de neu per una altra.
Barrejar la meitat del sucre amb els rovells i afegir-hi la xocolata, remenant bé.
Afegir el sucre restant a les clares i barrejar-ho amb cura amb la barreja de xocolata i el gingebre.
20' al forn, en un motlle de 20cm.Consistència de mousse fornejada.
Podem decorar amb sucre glas o cacao.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: