CARNS I PEIXOS

CALAMARS AMB MANDONGUILLES.

de febrer 12, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquesta és la primera recepta del nou apartat del blog "Les receptes de l'Àvia", dedicat a la meva estimada àvia Núria, que m'ha cedit el seu receptari perquè pugui aprendre i llepar-me els dits!Gràcies!!


Ingredients (4 persones):
-12 calamars
-200gr cebes
-200grs tomaquet ratllat
-1 got vi blanc
-100gr picada porc
-100gr picada vedella
-2 alls
-15gr julivert
-15gr farina
-1 got de pèsols
-200cc aigua o caldo
-1 fulla llorer
-1 ou
-25gr atmetlles torrades picades
-Oli d'oliva
-Sal

Fer les mandonguilles amb la picada, un all picat, julivert i una mica de sal. Passar per ou batut, enfarinar i fregir.
Fer un sofregit amb la ceba, 1 all, el tomàquet ratllat i la fulla de llorer i coure-ho durant 10', amb una mica d'oli.
Netejar i tallar els calamars en aros, fregir-los una mica i quan siguin rossos afegir el vi i deixar reduïr.
Afegir a la cassola dels calamars el sofregit i les mandonguilles,juntament amb els pèsols. Afegir l'aigua amb una mica de sal o el caldo i coure poc a poc fons que els calamars siguin tendres.
Afegir la picada d'atmetlles una mica abans de servir.


Potser també t'interessa...

0 comentarios: