PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

PASTÍS TRES XOCOLATES

de febrer 12, 2013 Amblesmansalamassa 1 Comments

Ingredients (motlle 20cm):
-200grs xocolata negra postres
-200grs xocolata amb llet
-200grs xocolata blanca
-3 gots de nata líquida de postres
-3 gots de llet
-3 sobres "Cuajada Royal"
-Cacao per decorar

Aquest pastís el fem en tres parts. Cada capa, la farem amb 200gr de xocolata, 1 got de nata, 1 got de llet i un sobre de "cuajada".
Escalfem la nata, juntament amb la llet, fins al funt d'ebullició. Llavors afegim el sobre de "cuajada" i remenem bé. Barrejem la xocolata esmicolada , fins que estigui ben desfeta i quedi una barreja homogènia i llisa. Ho fiquem en un motlle i repetim la operació amb la xocolata d'un altre color.
Hem d'escalfar els ingredients lentament, per donar una mica de temps entre capa i capa, a que la massa agafi una mica de consistència.
A l'hora de ficar la massa al motlle ho haurem de fer amb molta cura, abocant-la el més aprop possible del motlle i només per una banda, deixant que la massa s'esparceixi lentament pel motlle. Així evitarem que trenqui la superfície i es barrejin les diferents capes del pastís.
Finalment ho deixarem refredar i ho ficarem a la nevera. D'un dia per l'altre està més bo perquè millora la consistència.

Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. hola clara!!! sóc amiga-companya-de-padel-de-l'angels!!! i m'encanta aquest postre... però encara li agrada més a la meva família!!! així que intentaré fer-ho aquestes vacances i a veure si em surt tan bé com a la teva mare!!! per cert, el blog és xulíssim, tot verd!!!! que vagi molt bé per les alçades!!!! eva

    ResponElimina