BESCUITS I MAGDALENES

BROWNIE DE XOCOLATA NEGRA I BLANCA

de febrer 13, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

 Ingredients (motlle 20cm):
-150grs xocolata negra postres
-100grs xocolata blanca
-100grs margarina
-4 ous
-100grs sucre
-50grs maizena

Per començar desfem la mantega. La separem en dos recipients i a cadascun d'ells li afegim la xocolata trossejada d'un color i ho barrejem bé.
Separem les clares dels rovells. Les clares les muntarem a punt de neu i els rovells els batrem i afegirem 3/4 parts a la xocolata negra i la resta a la xocolata blanca. Amb les clares farem el mateix.
A la barreja de xocolata negra li afegim 3/4 parts del sucre i de la maizena i ho barrejem bé. La resta de sucre i maizena l'afegirem a la barreja de la xocolata blanca.
Aboquem la massa de xocolata negra al motlle i quan estigui ben extesa tirem per sobre la massa de xocolata blanca perquè es mescli una mica.
Podem espolvorejar amb sucre glas o cacao per decorar.
Fornejar durant 25' a 180º.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: