PASTISSOS i ALTRES DOLÇOS

NEW YORK CHEESECAKE

de febrer 10, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Sóc una enamorada dels pastissos de formatge. No tenia gaires ingredients, així que he estat buscant la recepta perfecte per el que tenia en aquest moment. L'he trobat al Blog de Ana en la Cocina. La forma no és la típica, però estava ben bo!!

Ingredients:
-300gr formatge philadelphia
-1 ou
-65gr sucre
-15gr farina
-65gr creme fraiche
-180gr galetes
-65gr mantega

Primer de tot farem la massa de galeta. Jo he utilitzat galetes Maria, però amb galetes Digestive ja és suprem. Amb el morter aixafem les galetes, fins aconseguir una espècie de "farina de galeta". Desfem la mantega, al foc o al microones i la barrejem amb la galeta. Fiquem la barreja al fons del motlle i ho axafem perquè quedi ben lligat. Al forn 10' a 180º, prèviament escalfat.
Per fer la massa de formatge, batim tots els ingredients i fiquem la barreja al motlle.
Fornejar 10º a 200º i després 25' més a 90º.
Podem acompanyar de mermelada o ficar-li per sobre. En aquesta cas, he fet servir mermelada de mores cassolana.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: