BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE XOCOLATA I TARONJA

de gener 31, 2013 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Ingredients:
-4 ous
-250gr farina
-250gr sucre
-1 culleradeta llevat royal
-1/2got oli girasol
-1got llet
-4 cullerades cacao pols
-ratlladura d'una taronja
-125gr xocolata postres

Batim els ous i els barrejem amb el sucre. Poc a poc anem afegint la farina, prèviament barrejada amb el llevat, i alhora també hi anem afegint la llet i l'oli. Quan estigui tot ben remenat li afegim la ratlladura de taronja i el cacao.
Preescalfem el forn i ho tenim 25' a 180º.
Per decorar, li podem afegir cobertura de xocolata. Desfem la xocolata de postres amb un rajolí de llet, al bany maria o al microones i li tirem per sobre al bescuit, un cop sigui fred.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: