BESCUITS I MAGDALENES,

MADELEINES D'ESPELTA AMB NABIUS

de maig 17, 2018 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

Després de que em regalèssin un paquet de farina Speltastur, no podia desaprofitar l'ocasió de fer algun dolçet, i el resultat ha estat aquest.
Una combinació deliciosa que mai falla!
Ingredients (40u):
-200grs Farina Espelta Speltastur
-170grs Panela
-3 Ous
-1/2 Oli oliva suau
-1 Iogurt natural
-1 Cdta llevat
-Ratlladura 1 llimona
-Nabius fresques

Batim els ous fins que doblin el seu volum. Afegim el sucre i seguim batint. Mesclem el iogurt,l'oli i la ratlladura de llimona, i per últim incorporem la farina amb el llevat.
quan ho tinguem tot ben integrat,engrassem el motlle de les madeleines amb una mica d'oli i ho omlim amb la massa. Posem un parell de nabius per madeleine.
Coem al forn, preescalfat a 175º, uns 15'.
Deixem refredar i guardem en un recipient hermètic.
No aguanten molts dies flonjes, ja que són fetes 100% amb farina d'espelta, però tampoc duren gaire... ;)


Potser també t'interessa...

4 comentaris:

  1. Ens has portat un recepta impressionant! No saps què donaria per poder tastar una madeleine de les teves!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí t'espero amb les mans plenes de madeleines!! Aviam si organitzem una trobada ;)

      Elimina
  2. Como están estas madeleines!! madre de dios, las pillo y no dejo una, que ricas y que bien te han quedado, la fruta las hará más húmedas y ricas. Tengo unos moldes que tengo que buscar y loas probaré, se ven espectaculares guapa....Bess

    ResponElimina