BESCUITS I MAGDALENES,

MADELEINES D'ESPELTA AMB NABIUS

de maig 17, 2018 Clara Amblesmansalamassa 1 Comments

Després de que em regalèssin un paquet de farina Speltastur, no podia desaprofitar l'ocasió de fer algun dolçet, i el resultat ha estat aquest.
Una combinació deliciosa que mai falla!
Ingredients (40u):
-200grs Farina Espelta Speltastur
-170grs Panela
-3 Ous
-1/2 Oli oliva suau
-1 Iogurt natural
-1 Cdta llevat
-Ratlladura 1 llimona
-Nabius fresques

Batim els ous fins que doblin el seu volum. Afegim el sucre i seguim batint. Mesclem el iogurt,l'oli i la ratlladura de llimona, i per últim incorporem la farina amb el llevat.
quan ho tinguem tot ben integrat,engrassem el motlle de les madeleines amb una mica d'oli i ho omlim amb la massa. Posem un parell de nabius per madeleine.
Coem al forn, preescalfat a 175º, uns 15'.
Deixem refredar i guardem en un recipient hermètic.
No aguanten molts dies flonjes, ja que són fetes 100% amb farina d'espelta, però tampoc duren gaire... ;)


Potser també t'interessa...

1 comentari:

  1. Ens has portat un recepta impressionant! No saps què donaria per poder tastar una madeleine de les teves!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina