DOLÇOS SALUDABLES,

COOKIES INTEGRALS

de setembre 01, 2017 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Després d'unes vacances imprevistes del blog, torno amb una versió bastant més saludable de les cookies. Sense mantega, ni sucres refinats. Tenen un aspecte bastant rústic, però de gust han sortit ben bones.
Ingredients (20-25unitats):
-350grs Farina Ecològica Integral
-1 Ou M/L
-100grs Panela
-100ml Oli oliva suau
-150grs Llet atmetlla i coco
-1 Cdta Llevat
-50grs Nous
-50grs Xocolata Negra i blanca
-1 Cdta Vainilla

Batim l'ou amb el sucre. Tot seguit afegim l'oli, la llet i la vainilla. Incorporem la faina amb el llevat i treballem bé la massa perquè quedin els ingredients ben integrats. Per últim hi posem les nous i la xocolata.
Fem boletes amb la massa i les aixafem amb la mà.
Les posem a la safata del forn i coem uns 10-12' a 180º.
Un cop fredes les guardem en un recipient hermètic, on ens duraran fins a 1 mes.



Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. Una entrada molt saludable per començar la nova temporada!!! Cada vegada m'agrada més fer servir farina integral per la rebosteria. Les magdalenes les trobo molt més bones, de fet ja no m'agraden tant com abans si les faig amb farina normal. Aquestes galetes tenen molt bona pinta i són molt saludables, ideals per mig matí, per agafar forces fins l'hora de dinar. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, jo poc a poc vaig intentar fer el canvi a ingredients no tan refinats.

      Elimina