DOLÇOS SALUDABLES,

GELAT VEGÀ DE PLÀTAN, GERDS I XOCOLATA

de juliol 28, 2017 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

La cosa va de gelats últimament. I és que quin descobriments aquests gelats, ràpids, sans i mooolt bons!. Amb aquestes temperatures és el que més ve de gust prendre. El podeu menjar inclús per esmorzar, ja que està fet només de fruita.
Us animeu a provar-ho?


Ingredients (4 Persones):
-4 Plàtans
-Gerds
-Xips xocolata negra

Pelem els plàtans i els congelem. Això ho podem fer el dia abans d'elaborar la recepta.
Triturem els plàtans (jo ho he fet amb la thermomix) fins que tinguin consistència densa, semblat a la del gelat convencional. Quan gairebé ja estigui hi afegim els gerds, així no es trituraran del tot i quedaran trossos. Per últim afegir la xocolata i mesclar-ho una mica.
Lo ideal és fer-ho justa abans de consumir-ho, però si ho preferiu ho podeu fer abans i tornar-ho a posar al congelador fins el moment de servir-ho, encara que els resultat no serà tan cremós.
Com més madurs siguin els plàtans, més dolç quedarà el gelat. Si no us sembla prou dolç podeu afegir una mica de xarop d'atzavara o mel.

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Hola Clara!!
    Gracias por tu visita a mi Blog!!
    Veo que tienes un Blog precioso y con unas recetas muy ricas.
    Este rico helado veo que es muy fácil de hacer y con un resultado fantástico!!

    Besos

    ResponElimina
  2. Quina delícia de gelat has preparat! Una combinació....de luxe!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. No m'hagués pensat mai que el plàtan pogués donar tant de joc a la cuina...inclús per fer gelats! A mi m'agraden molt verds - no els suporto madurs-; què creus...afegint més xarop d'atzavara compensaré la manca de dolçor dels platans, però la textura...quedarà bé?? Merci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que si. El que siguin madurs és sobretot per la dolçor, suposo que la textura no variarà gaire.

      Elimina