ENTRANTS,

HUMMUS DE REMOLATXA

de maig 11, 2017 Amblesmansalamassa 8 Comments

M'encanten els hummus i sovint en faig a casa. Tinc pendent de fer la recepta clàssica pel blog.
Aquesta recepta fa temps la vaig veure al blog Danza entre fogones i em va cridar l'atenció per lo vistosa què és. Queda molt xulo, així que si voleu preparar un entrant diferent aquesta és una boníssima opció.


Ingredients: (2 bols com els de la foto):
-400grs Cigrons cuits
-1 Remolatxa cuita (180/200grs )
-Suc 1 Llimona
-1 Grà d'all
-1 Cdta Comí en pols
-1 Cdta Sal
-Oli d'oliva (50ml)

Posem tots els ingredients en un recipient i ho batim amb la batidora eléctrica fins que estigui tot ben trinxat, com un puré.
Servim en un bol, decorat amb sèsam i a companyat de torradetes o crudités de verdures.

Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Que lindeza de color, a mi tambien me encantan los humus, y desde luego este lo tengo que probar, por que me parece divino. Mil besicos cielo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad es que queda muy vistoso, y además está de rechupete!

      Elimina
  2. Sorprenent! Innovador!
    T'acabo de conèixer i em quedo pel teu bloc....
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  3. Hola Clara! A mi m'encanta el blog de Danza de fogones, de fet el miro sovint perquè les seves receptes veganes m'encantes. Ja només per el color és ben atractiu, jo em faig fins i tot entrepans d'hummus, sóc una adicte!!

    ResponElimina
  4. Just coincideix que estic buscant receptes per donar sortides a unes quantes remolatxes que tinc per casa. Tinc alguna més penjada al blog? Aquesta té molt bona pinta!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja n'he fet alguna de les teves, m'encanta la remolatxa en els dolços! ;)

      Elimina