BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE SÈGOL I PASTANAGA

de maig 25, 2017 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

Un altre bescuit de pastanaga. Ja tinc vàries receptes al blog, cadascuna una mica diferent de l'altre, però totes amb el seu encant....a mi m'encanten totes!!!
Aquest bescuit és extremadament sucós, amb moltes panses i nous...ideal per esmorzar i berenar amb una bona tassa de cafè o té.
Les fotos no acompanyen gaire, però és que m'ha agradat tant que no he volgut deixar de publicar-lo... ja el repetiré aviat per canviar les fotos! :)
 Ingredients:
- 300grs Farina Integral Sègol
-200grs Farina Blat
-8 Ous L
-425grs Sucre Morè
-4 Pastanagues grans
-Ratlladura 2 Llimones
-1+1/2 Cdtes Llevat
-1 Got Suc taronja
-1 Got Oli d'oliva suau
-150grs Nous
-150grs Panses
-2 Cdes Llavors de Chía
-1 Cda canyella pols
-150grs Panses
-Atmetlla filetejada

Batim els ous amb el sucre, fins que dupliquin el volum. Afegim el suc de llimona i l'oli. Incorporem les farines i el llevat, remenant bé perquè quedi tot ben lligat, sense grumolls.
Per últim mesclem la passtanaga ratllada, les panses, les nous, les llavors de chía, la ratlladura de llimona i la canyella.
Aboquem a mescla al motlle, folrat amb paper de forn i decorem amb atmetlla per sobre.
Coem 45' a 180º.
Com és un bescuit molt humit aguanta una setmana sense problemes, si no us el menjeu abans.
Amb aquestes quantitats surt un bescuit molt gran, podeu fer-ne només la meitat, per un motlle de 26 cm aprox.

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. I jo que no m'acabo d'animar a fer cócs amb pastanaga! Es veu molt esponjós! Ha de ser molt especial....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. La humitat de la pastanaga dona unes postres genials, a mi també m'encanten!!

    ResponElimina
  3. Mai no hi ha suficients receptes de dolços amb pastanaga! I les fotos m'agraden molt perquè transmeten la textura del bescuit...i en fan venir ganes de fer una bona mossegada, ha,ha!! Bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje, quanta raó!! Per mi mai és suficient amb cap dolç...

      Elimina