VEGETARIÀ,
BOLETS SALTEJATS AMB CARXOFES I COL KALE
Amb verdures de temporada, recepta súper bàsica, ideal per tenir-la a la nevera com a base. Jo sovint cuino verdures en quantitat i les guardo per prendre amb hidrats o llegums, o inclús per fer una pizza o quiche...molt versàtil i boníssim!
Ingredients (2 persones):
-250grs Bolets
-5 Carxofes mitjanes
-1 Ceba mitjana
-1/2 Col kale (100grs)
-Sèsam
-Pipes carbassa
-Sal
Sofregir una mica la ceba, tallada a tires, amb oli d'oliva. Afegir els bolets, les carxofes i la col, tot tallat a trossos mitjans. Coure foc fluix/mig, en una paella, tapat durant 20'.
Decorar amb fruits secs i servir
wooww!! molt bona la idea de cuinar verdures en quantitat i anar-les gastant al llarg de la setmana!! té una pinta exquisita aquest plat, molt fan de tots els ingredients que hi has posat! petons
ResponEliminaLa veritat és que jo ho faig molt, i després vaig buscant variants per gastar-ho!!
ResponElimina