VEGETARIÀ,

BOLETS SALTEJATS AMB CARXOFES I COL KALE

d’abril 28, 2017 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Amb verdures de temporada, recepta súper bàsica, ideal per tenir-la a la nevera com a base. Jo sovint cuino verdures en quantitat i les guardo per prendre amb hidrats o llegums, o inclús per fer una pizza o quiche...molt versàtil i boníssim!



Ingredients (2 persones):
-250grs Bolets
-5 Carxofes mitjanes
-1 Ceba mitjana
-1/2 Col kale (100grs)
-Sèsam
-Pipes carbassa
-Sal

Sofregir una mica la ceba, tallada a tires, amb oli d'oliva.  Afegir els bolets, les carxofes i la col, tot tallat a trossos mitjans. Coure  foc fluix/mig, en una paella, tapat durant 20'.
Decorar amb fruits secs i servir

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. wooww!! molt bona la idea de cuinar verdures en quantitat i anar-les gastant al llarg de la setmana!! té una pinta exquisita aquest plat, molt fan de tots els ingredients que hi has posat! petons

    ResponElimina
  2. La veritat és que jo ho faig molt, i després vaig buscant variants per gastar-ho!!

    ResponElimina