CARNS I PEIXOS
És una recepta ben fàcil, la podeu fer amb la carn que més us agradi; o inclús peix. També podeu canviar les verdures per les que preferiu.
És molt vistosa, i ja heu vist que es fa en un tres i no res.
BROTXETES DE POLLASTRE AMB SOJA I MEL
Ara ja feia dies que no penjava una recepta salada...És una recepta ben fàcil, la podeu fer amb la carn que més us agradi; o inclús peix. També podeu canviar les verdures per les que preferiu.
És molt vistosa, i ja heu vist que es fa en un tres i no res.
Ingredients (6-8 brotxetes)
-1/2 Pit de pollastre sencer
-50ml Salsa soja (4 cull)
-25ml Oli oliva(2 cull)
-2 Cdes mel
-Sèsam
-1 Ceba
-1 Carbassó
1 Pebrot vermell
-4 Epàrrecs verds
-Pals de brotxetes
-Pals de brotxetes
Tallem el pollastre a daus, més o menys d'un tamany semblant.
En un bol mesclem la salsa de soja, l'oli i la mel, i posem la carn a dins a macerar, durant 30'. Si ho voleu deixar més estona no passa res, agafarà més gust.
Mentrestant, tallem la verdura a daus (ceba, carbassó i pebrot) i els espàrrecs els tallem d'una mida semblant a la resta de vegetals.
En un bol mesclem la salsa de soja, l'oli i la mel, i posem la carn a dins a macerar, durant 30'. Si ho voleu deixar més estona no passa res, agafarà més gust.
Mentrestant, tallem la verdura a daus (ceba, carbassó i pebrot) i els espàrrecs els tallem d'una mida semblant a la resta de vegetals.
Un cop macerat el pollastre muntarem les brotxetes, intercalant carn i verdura com més ens agradi.
Les posem a una safata de forn, folrada amb paper i les pinzellem amb la salsa que ens ha sobrat de la maceració.
Coem al forn durant 20' a 180º. Mentre es vagin coent li anirem donant la volta i pinzellant amb la salsa. Just al treure-ho del forn, espolvorejem sèsam per sobre, i ja ho tenim llest.
Bon profit!
Les posem a una safata de forn, folrada amb paper i les pinzellem amb la salsa que ens ha sobrat de la maceració.
Coem al forn durant 20' a 180º. Mentre es vagin coent li anirem donant la volta i pinzellant amb la salsa. Just al treure-ho del forn, espolvorejem sèsam per sobre, i ja ho tenim llest.
Bon profit!
que boness!!! a Logroño vaig provar unes brotxetes de gamba i pinya amb salsa de soja i mel que vaig flipar...a veure si les torno a fer a casa perquè són una delícia! petons
ResponEliminaAquestes combinacions m'encanten!!
EliminaMe l'anoto per la propera vegada que engeguem la barbacoa, que sempre diem que farem un broquetes marinades i al final no les fem mai. Senzilles però boníssimes! un petó i bona setmana ;)
ResponEliminaMmm, a la barbacoa segur que quedaran boníssimes!
Elimina