BESCUITS I MAGDALENES
És un bescuit de textura densa, però alhora suau, amb un toc d'anís molt agradable.
Ideal per acompanyar un cafetó!
BESCUIT D'ANÍS
Desde que vaig veure aquesta recepta no sé on, sabia que tard o dora la faria. No sóc de veure begudes alcohòliques, però el gust que dóna l'anís als dolços m'encanta.És un bescuit de textura densa, però alhora suau, amb un toc d'anís molt agradable.
Ideal per acompanyar un cafetó!
Ingredients (motlle rodó 26cm):
-4 Ous L
-400grs Farina Blat
-250grs Sucre
-125ml Anís Dolç
-250ml Llet semidesnatada
-50ml Oli oliva suau
-1 Cdta Llevat químic
- Panses
-Atmetlla filetejada
Començem batint els ous amb el sucre, fins que augmentin el volum. Afegim l'anís, la llet i l'oli i remenem bé. Per últim anem incorporant la farina i el llevat, poc a poc, sense parar de mesclar, fins que estiguin tots els ingredients ben integrats.
Aboquem la massa al motlle, untat amb una mica de mantega, i decorem amb panses i atmetlles per sobre.
Coem al forn, a 175º durant 25'.
Es ve delicios!!
ResponEliminaUn petò
Gràcies, la veritat és que té un aroma boníssim!
EliminaQue rico y que aroma tiene que tener este pastel guapa, te ha quedado precioso y con un corte que invita a probarlo, lastima no estar más cerca te dejaba a dos velas jeje, un pastel para no dejar ni las migas y esas almendras me pierden....Bess
ResponEliminaTe doy toda la razón, tiene un aroma bien rico!
EliminaQuina oloreta més bona devia fer tota la cuina mentre enfornaves aquest bescuit!I quines ganes de menjar-me un bon tall veient la foto que has penjat! Bona setmana!
ResponEliminaBen bona, ja ho pots ben dir!!
EliminaYa he tomado nota de el, por que losbizcochos con anis me encantan, y este tuyo tiene una pinta maravillosa. Mil besicos cielo
ResponEliminaMuchas gracias María!
EliminaEls cocs amb anís i/o matafaluga m'encanten...aquest té una pinta boníssima. L'afegiré a la meva col•lecció de cócs😉
ResponEliminaPtnts
Glòria
Ja m'expliques que et sembla!
Elimina