BESCUITS I MAGDALENES,

BROWNIE D'ALVOCAT

de març 17, 2017 Clara Amblesmansalamassa 8 Comments

Sóc una enamorada del brownies, i també de l'alvocat, així que no podia faltar aquesta recepta.
Una versió més light del típic brownie (fet sense mantega), però no per això menys bo.
Molt recomanable!



Ingredients (2 brownies rectangulars/35 porcions):
- 8 Ous L
-100grs Sucre Morè
-300grs Xocolata negra
-160grs Alvocat
-100grs Farina sense gluten
-2 Cdes cacao pols

Batim els ous amb el sucre. Desfem la xocolata al microones i la barrejem amb alvocat, que haurem passat per la turmix, per obtenir un puré. 
Tamitzem la farina i el cacao i l'anem mesclant a la barreja anterior, amb cura de que no s'ens formin grumolls.
Aboquem la massa als motlles, folrats amb paper de forn. Jo els hi he espolvorejat coco i avellanes per sobre.
Coem durant 25-30' a 175º.
Deixem refredar i tallem a porcions.
Jo les he embolicat amb paper film individualment i les he guardat dins d'un tuper a la nevera. M'han durat dues setmanes.



Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. per favor, quina bona pintaaaa!! jo el faig semblant amb alvocat, cacao, dàtils i oli de coco. tot en fred. un dia he de publicar la recepta! petons

    ResponElimina
  2. Madre mía que pintaza tiene este pastel!!! te ha quedado fabuloso y con una textura que por un trocito pierdo el sentido guapa, estos pasteles son unos de mis favoritos, me rechiflan, te lo pillo y tejo a dos velas jaja...BBess

    ResponElimina
  3. Les paraules "brownie" i "light" juntes!!! Ho compro!! I si a sobre té aquest pinta tan bona....m'entren ganes de sortir corrents a comprar alvocats per fer la recepta!. Bona setmana!

    ResponElimina
  4. Aquest finde he preparat un brownie semblant al teu, queden tan bons que sembla mentida que no portin mantega. Aviat publicaré també la recepta al bloc. Pt!

    ResponElimina