BESCUITS I MAGDALENES

PASTÍS DE PASTANAGA I COCO

de març 02, 2017 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

Una recepta bastant diferent al típic pastís de pastanaga, però no per això menys bona. El secret és el farçit, li dóna una sucositat brutal.Queda boníssim i molt vistós, i té l'avantatge que el farçit és menys greixós i pesat que el típic de mantega o formatge.

 Ingredients (motlle rodó 26cm):
Bescuit
-250grs Farina de blat
-225grs Sucre Morè
-4 Ous L
-1 Got de llet s/lactosa
-1/2 Got d'oli oliva suau
-1 Cdta Llevat
-Ratlladura 1 llimona
Farçit
-750grs Pastanaga bullida
-65grs Sucre Morè
-150grs Coco ratllat

El primer que farem serà pelar les pastanagues i les posarem a bullir durant uns 30-40' fins que siguin toves. Escorrem bé l'aigua i les deixem refredar una mica.
Mentrestant anirem preparant el bescuit. 
Batim els ous amb el sucre. Tot seguit afegim l'oli i la llet . Anem incorporant la farina (que haurem mesclat amb el llevat), remenant bé perquè no ens quedin grumolls a la massa i finalment hi mesclem la ratlladura de llimona.
Posem la mescla al motlle i coem durant 25' a 175º.
Deixem refredar el bescuit i un cop fred el tallem per la meitat, per poder-lo farçir.
Agafem les pastanagues ja bullides i ben escorregudes, i les piquem amb la turmix o aixafem amb una forquilla, fins que tinguin consistencia de puré, i ho barrejem amb el sucre i el coco.
Utilitzem una mica més de la meitat del puré per farcir el bescuit, i el restant per decorar per sobre.
Per últim espolvorejem una mica de coco ratllat per sobre i ja ho tenim llest.


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Quina salivera només veure les fotos!! Segur que és un pastís molt humit! Irresistible!

    ResponElimina
  2. El farcit es el que més m'agrada, perquè es super humit i li queda deliciós. Té una pinta bonísima i es veu molt professional, m'encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jijiji, profesional no ho sé, però surt boníssim!;)

      Elimina
  3. Aquest me l'apunto per tastar-lo, m'he enamorat del farcit. Espectacular!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És súper sucós, i no és gens pesat, com els farcits avituals.

      Elimina