DOLÇOS SALUDABLES,

GALETES D'ESPELTA I PRUNES

de febrer 23, 2017 Clara Amblesmansalamassa 4 Comments

En el meu procès d'intentar fer receptes cada vegada més saludables, llegeixo per internet que es podria substituir la mantega per un puré de fruites. Així doncs, surten aquestes galetes lliures de greixos i refinats, on la mantega es substituida per puré o "mantega de prunes".
Ara que no és época de prunes les podeu substituir per una altra fruita.
Són unes galetes gustoses, no excessivament dolçes i queden toves. A mi m'han convençut, i a casa van agradar molt, així que segur que les seguiré fent, provant algunes variacions.

Ingredients (25-30u):
-300grs Farina Integral espelta
-75grs Flocs de civada
-300grs Puré pruna
-150 Sucre integral de canya
-1 Cda bicarbonat
-2 Cdes mel
-Atmetlla laminada

Mesclem tots els ingredients, fins que estiguin ben integrats. Separem porcions i els hi donem forma de bola. Les aixafem una mica i les posem a la safata del forn, forrada amb paper sulfuritzat.
Decorem les galetes amb atmetlla laminada per sobre.
Coure 12' a 180º .
Deixem refredar i guardem en un recipient hermètic.



Potser també t'interessa...

4 comentaris:


  1. Clara; Productes tots naturals, per tant el gust ha de ser natural de bo.
    Salutacions Clara¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Jo també les he vistes per Pinterest (Sant Pinterest) però fins ara no les provades. Ara veient com t'han quedat de temptadores, ben aviat cauran a casa! petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A si?? Encara no sé com va el pinterest...aviam si ho miro!

      Elimina