DOLÇOS SALUDABLES,

CREMA DE XOCOLATA I CASTANYES

de novembre 25, 2016 Amblesmansalamassa 8 Comments

De sobres són conegudes les cremes de xocolata com la Nutella o la Nocilla. A casa ens agraden molt, però vist el contingut real que tenen de xocolata i avellanes (gairebé tot són sucres) he decidit fer-la jo, i axí m'asseguro una versió molt més saludable.
En aquest cas i, aprofitant que és época de castanyes, he canviat les avellanes per aquesta fruita seca.
La recepta és una versió del blog Danza entre Fogones, i ben segur que no un deixarà indiferents. És molt fàcil i ràpida de fer, així que val la pena. Us animeu?




Ingredients(2 pots mitjans):
-80grs Castanyes cuites
-125grs Xocolata negra o amb llet
-30grs Sucre morè o panela
-100ml Llet vegetal
-1Cdta vainilla

Triturem les castanyes fins obtenir una espècie de farina. Desfem la xocolata, juntament amb la llet, el sucre i la vainilla al bany maria o al microones. 
Ho barrejem tot fins que quedi ben lligat.
Posem en un pot i deixem refredar. 
Ho guardem a la nevera, tenint en compte que ens durarà unes dues setmanes.



Potser també t'interessa...

8 comentaris:

  1. Que maravilla de crema de castañas, si sola esta deliciosa con chocolate eso tiene que ser un bocado divino, se me ocurre que para rellenos de dulces tiene que ser delicia pura, tiene un aspcto increible, me ha encantado guapa....Besitos y feliz domingo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Esther! La verdad es que tiene mucho vicio...demasiado..jajaja

      Elimina
  2. Qué boooooonaa!! Me enamorat!! Saps que acabo de publicar la mateixa pero la original d'avellanes versió vegana i sana??? Jajajaj son una viciada a aquestes coses, pero no se m'havia ocorregut fer-la amb castanyes, m'agrada aquesta versió, avui en compraré de castanyes, a veure si tinc temps de cuinar una estoneta, segur que això es un vici sense culpa:P
    Petonets guapa!

    ResponElimina
  3. Quina pintassa! i què original feta amb castanyes, no?? amb avellanes l'he vist mil vegades, però cap amb castanyes. S'haurà de provar ;). Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que està boníssima!! Però pots fer-la igual amb avellanes...jo també l'he feta així i queda molt bona també!

      Elimina
  4. No hi hagués pensat mai en combinar castanyes i xocolata, però la veritat és que deu lligar molt bé.! Jo no patiria per la data de caducitat; estic convençuda que aquesta crema dura dos dies...perquè té una pinta tan bona! Una abraçada!

    ResponElimina