BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE CACAO I CASTANYES. Panificadora

de novembre 03, 2016 Amblesmansalamassa 6 Comments

Ara que és temps de castanyes no podia faltar una recepta amb aquest ingredient. Ja n'he fet vàries, així que ja us aniré explicant.
Avui és el torn d'aquest bescuit que, a més a més, és el primer que faig amb la panificadora. Si us sóc sincera no pensava que amb la panificadora poguès quedar un bescuit igual de bé que al forn, però el resultat m'ha sorprès, ja que ha quedat boníssim. Molt tendre i gustós. He fet servir un puré/mermelada de castanyes que vaig fer l'any passat i que tenia arraconat per casa. Si aquest any m'animo a fer-ne ja us passaré la recepta.




Ingredients:
-160grs Farina Blat
-70grs Farina Integral Blat
-3 Ous
-2 Cullerades Cacao pols
-4 Cdes. Puré castanyes dolç
-1 Cdta Llevat
-150grs Sucre Morè
-1 Got llet
-1/2 Got oli
-Xips xocolata

Posar tots els ingredents a la panificadora.Primer els líquids i tot seguit els secs.  Els ous els incorporarem ja batuts. Programa 10 Pastel, pes 750grs, torrat mig.
Desmotllar i deixar refredar.

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Que maravilla de bizcocho con castañas, te ha quedado fabuloso y estaría de cine, solo verlo se me hace agua la boca, que ricos estos bizcochos, son ideales para comer en cualquier momento del día, me ha encantado...Bess

    ResponElimina
  2. Doncs si que ha quedat amb un aspecte immillorable! jo no he utilitzat mai la panificadora per bescuits, però potser m'hi hauré de ficar, no?? bona combinació la d'avui!!

    ResponElimina
  3. La textura del bescuit és impressionant!! I la combinació de cacau i castanyes, no l'he tastada mai però sembla ben temptadora! Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt molt temptadora....aprofita abans que s'acabin les castanyes!

      Elimina