MERMELADES I CONSERVES

MERMELADA DE PRÈSSEC I POMA

de novembre 10, 2016 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Aquest anys han vingut prèssecs desde Catalunya per correu fins a Andalusia! I aprofitant que en tenia molts vaig fer una mica de mermelada, que a l'hivern sempre s'agraeix de prendre'n casolana.



Ingredients:
-3 Kgrs Prèssecs
-1 Kgrs Pomes
-1 Llimona
-1'5kgrs Sucre

Tallem i pelem els prèssecs i les pomes. (En el meu cas jo no he pelat els prèssecs, només els he rentat bé). Ho posem a coure en una cassola a foc mig, juntament amb el sucre i el suc de llimona. 
Quan porti una estona al foc i la fruita sigui tova (uns 20') ho batim tot amb la turmix. Tornem a posar al foc una estona més fins que començi a espessar una mica.(10-15'més)
Posem la mermelada en pots previament esterilitzats i els deixem tota la nit tancats i a l'inrevés perquè facin el buit.

Potser també t'interessa...

0 comentarios: