PANS I PASTISSOS SALATS

QUICHE DE VERDURES I ATMETLLES

d’octubre 13, 2016 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

La quiche mai falla, és un recurs ben fàcil i versàtil. A casa ens encanta i la fem sovint amb tota mena d'ingredients. Aquesta versió és una mica més lleugera ja que no porta formatge. A més a més, nosaltres sempre la fem amb llet, en comptes de nata, perquè no sigui tan pesada.



 Ingredients:
-5 Ous L
-1 Got llet s/lactosa
-1 Pasta brisa
-2 Carbassons petits
-1 Ceba
-1 Porro
-4 pastanagues petites
-Atmetlla crua daus
-Orenga
-Sal

Tallem totes les verdures i les sofregim amb una mica d'oli d'oliva.
En un bol batim els ous, incorporem la llet i la sal.
Afegim les verdures a la massa anterior i ho mesclem bé fins que estigui tot ben integrat.
Forrem un motlle rodó amb la pasta brisa, punxem la pasta amb una forquilla i tot seguit aboquem la barreja a dins.
Posem l'atmetlla per sobre, al gust, i també l'orenga.
Coem al forn, prèviament preescalfat, durant 40' a 140º-

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Què bones les quiches! I aquesta versió més saludable i amb l'ametlla ha d'estar boníssima! Me l'emporti un trosset ;-)

    ResponElimina

  2. Clara; Un quique, sempre et treu d'imprevistos, doncs els ingredients son fàcils de tenir i també de cuinar.
    Salutacions Clara¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. Sempre les faig amb nata o llet evaporada però amb llet normal, mai, fins ara. Si han de quedar tan bones com la teva la pròxima així la faré. Té una pinta brutal! Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda més lleugera que amb nata, suposo que serà semblat que amb la llet evaporada. Ja m'explicaràs!

      Elimina