PANS I PASTISSOS SALATS

PA INTEGRAL AMB NOUS. Panificadora

d’octubre 19, 2016 Amblesmansalamassa 6 Comments

Fa temps que tenia en ment una panificadora, però entre que no sóc molt panarra i que ocupa força espai (que no tinc) no acabava d'animar-me. L'altre dia al Lidl la vaig veure i la vaig agafar sense pensar-ho gaire.
De moment he fet ja varis pans, uns millor i altres no tant, però estic contenta amb el rendiment que dóna. Està clar que no és com un pà fet a mà, però el resultat és molt bo també, així que ja us aniré explicant!



Ingredients (1 pà):
-300grs Farina Blat Integral
-200grs Farina Blat de força
-350ml Aigua
-1 Cdta i mitja de sal
-7grs Llevat Sec
-115grs de Nous

Posem els ingredients a la cubeta, en l'ordre que indiqui el fabricant. En el meu cas, he posat l'aigua amb el llevat i tot seguit els ingrediens secs, menys les nous.
Posarem el programa 3 (Integral), el pes de 750grs i molt torrat.
Posem a funcionar la panificadora. Quan ens ho indiqui afegirem les nous una mica trossejades.
Treure del motlle i deixar refredar.

Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Jo la tinc i em va a époques, ara fa temps que no la utilitzo però de repent li trec la pols i no para! aquest pa fa molt bona pinta ;). Un petó!

    ResponElimina
  2. No en tenim a casa, però he sentit a dir que van força bé! I a mi que m'agrada molt el pa però molt poc amassar-lo, potser que m'ho plantegi de comprar-me una a veure com va! Per cert, m'encanta el pa de nous i amb panses....nyam,nyam!! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És comodíssim, només has de posar els ingredients a dins i esperar!

      Elimina
  3. Que maravilla de pan, no hay nada mejor que un pan casero por muy malo que sea, te quedo fabuloso y con una buena mermelada encima me comería buena parte de el, tendrias la casa con un perfume maravilloso, cuando sale del horno es maravilloso...Bess

    ResponElimina