PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

WOK DE FIDEUS AMB VERDURES

de juliol 28, 2016 Amblesmansalamassa 2 Comments

Ja fa temps que m'he aficionat als woks, i encara que que no li trec tot el profit que tenen, vaig fent les meves proves i el resultat no està gens malament. M'encanta com queden les verdures, amb aquest toc cruixent característic i a més a més, et permet cuinar sense utilitzar gairebé oli i conservant al màxim les propietats dels aliments.
Una altra avantatge és que accepta una varietat d'ingredients inmensa i tantes variants com imaginació tinguem. En aquest cas he fet uns fideus amb verdura i salsa de soja. Un plat ben ràpid de fer i igualment saludable.


Ingredients (4 persones)
-400grs Fideus
-1 Carbassó
-1 Pebrot vermell
-1 Ceba
-2 Pastanagues
-250grs Xampinyons
-Sal
-Oli d'oliva
-Salsa de soja

Coem els fideus en abundant aigua, amb una mica d'oli i sal. Els deixem ben al dente, ja que després els saltejarem amb les verdures i s'acabaran de fer.
Tallem totes les verdures a tires grans i les saltejem al wok amb un rajolí d'oli d'oliva i un pessic de sal, a foc viu durant 4-5'. Afegim els fideus i un rajolí de salsa de soja i ho saltejem tot plegat un parell de minuts més, fins que els fideus siguin ben calents.


Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. A mi també m'agrada molt cuinar al wok; les verdures m'agraden molt més cuinades amb aquest punt cruixent! Quina bona idea acompanyar-les amb fideus! M'enduc la idea per fer-la properament! Una abraçada i bones vacances, si ja les ha començades!

    ResponElimina