BESCUITS I MAGDALENES

BESCUIT DE NESPRES I CANYELLA

de juny 29, 2016 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

L'altre dia em van regalar una bossa de nespres. És una fruita que mai m'ha cridat molt l'atenció i no en menjo gaire sovint. Així que vaig pensar en fer aquest bescuit i així les aprofitava.
El resultat ha estat deliciós.

 


 Ingredients (Motlle rodó 26cm):
-3 ous L
-150grs Farina de Blat
-75grs Farina Integral de blat
-1 Cdta Llevat químic
-200grs Sucre Morè
-1 got Llet sense lactosa
-1/2got Oli d'oliva suau
-500grs Nespres
-Canyella 

Primer de tot pelarem les nespres i els hi traurem els pinyols. Les deixem tallades a trossos i les reservem.
Batim els ous amb el sucre. Tot seguit afegim la llet i l'oli. En un bol apart barrejem les farines i el llevat. Anem incoporant la farina a la mescla dels ous, sense parar de remenar.
Aboquem la massa al motlle, i repartim les nespres per sobre. Espolvorejem amb canyella i coem al forn a 180º durant 25'.




Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. Que rica esta coca tiene toda la pinta de ser una delicia Besicos

    ResponElimina
  2. Una manera perfecta d'aprofitar un excès de fruita, i a més l'has fet ben sa! ha d'estar boníssim, un petó!

    ResponElimina
  3. Aquestes coques amb les fruites d'estiu estan súper bones! bon estiu!!

    ResponElimina