CARNS I PEIXOS,

POLLASTRE AMB CEBA

de desembre 07, 2014 Clara Amblesmansalamassa 0 Comments

Una altra recepta del receptari de l'àvia Núria...últimament hi penso molt, potser per això n'estic fent tantes receptes. I la veritat és que són totes ben bones; es nota que són receptes d'aquelles d'abans, fetes amb mimo i dedicant-hi temps, deixant que els ingredients lliguin alegrement tot fent " xup-xup"...

 Ingredients (2-3 persones):
-6 pernilets de pollastre
-2 pebrots verds
-1 ceba gran
-2 grans d'all
-2 tomàquets mitjans
-1 got vi blanc de taula
-Sal
-Pebre
-1 Tassa d'oli

Salpebrem el pollastre i l'enrossim lentament a la cassola.
Afegim els alls a filets, a continuació el pebrot tallat a tires fines i ho deixem coure a foc lent.
Al cap d'una estona afegim els tomàquets escaldats ( els haurem ficat sencers en una olla amb aigua bullint durant dos o tres minuts), pelats i trossejats grans, i també la ceba tallada en juliana.
Seguir coent a foc lent fins que la ceba estigui transparent i llavors afegim el vi blanc, deixem coure una mitja horeta més i ja ho tenim.
Es fa una salseta per llepar-se els dits!




Potser també t'interessa...

0 comentarios: