POSTRES DE CULLERA
Jo no tinc costum de comprar-ne, però fullejant la revista Lecturas Postres vaig veure una mousse que em va cridar l'atenció, així que vaig anar el mercat i vaig tornar a casa amb uns quants mangos la mar de macos.
No és una recepta molt nadalenca, però d'aquí poquet publicaré totes les creacions que han sortit de la cuina aquestes festes, ja que la cuina ha tret fum!!
Fins aviat i BONA ENTRADA D'ANY A TOTHOM!!
MOUSSE DE MANGO
Un postre molt lleuger, adequat per aquestes dates, on estan a l'ordre del dia els grans àpats i "atracons". El vaig fer fa un parell de mesos, en època de mangos, i vivint tant aprop de la Costa Tropical no hi ha excusa per no menjar-ne.Jo no tinc costum de comprar-ne, però fullejant la revista Lecturas Postres vaig veure una mousse que em va cridar l'atenció, així que vaig anar el mercat i vaig tornar a casa amb uns quants mangos la mar de macos.
No és una recepta molt nadalenca, però d'aquí poquet publicaré totes les creacions que han sortit de la cuina aquestes festes, ja que la cuina ha tret fum!!
Fins aviat i BONA ENTRADA D'ANY A TOTHOM!!
Ingredients (6 persones):
-3 Mangos madurs
-100grs Formatge Quark
-2 clares d'ou
-3 Cullerades sucre
-1 pessic de sal
-4 Fulles de gelatina
-12 galetes digestive
-2 Culleradetes Formatge Quark extres
-1 Cullerada Endulsana o mel
-Gerds per decorar
Deixem la gelatina a remull amb aigua freda i mentrestant pelem i trossejem el mango. Ens reservarem uns trossets per fer la decoració.
Triturem el mango, juntament amb el formatge i l'endulsana.
Muntem les clares amb el pessic de sal i els hi agreguem el sucre poc a poc, quan ja estiguin semimuntades.
Escalfem una mica del puré de mango en un cassó i li afegim la gelatina escorreguda. Barrejem bé i quan s'hagi dissolt del tot ho incorporem a la resta del puré.
Mesclem les clares poc a poc, fent moviments envolvents amb l'espàtula.
Triturem les galetes i les barrejem amb 2 culleradetes del formatge. Fiquem una base de galeta als motlles o aros d'emplatar i a sobre la mousse.
Refrigerem unes 6 hores abans de servir.
Decorem amb els trossets de mango que haviem reservat i gerds.
Doncs jo trobo que el color d'aquesta mousse quedaria genial a una taula nadalenca. A més segur que són unes postres delicioses! Prenc nota.Per cert, com saps que el mango està en el seu punt? M'agrada molt el seu gust però no l'he comprat mai. Una abraçada i Bones Festes!!
ResponEliminaUnes postres molt bones! Aprofito per desitjar-te molt bon any 2015 ple de coses bones, molts petons!
ResponElimina