PASTA ARRÒS PATATES I GRANS

POLENTA AMB BACON I XAMPINYONS

de desembre 19, 2014 Clara Amblesmansalamassa 2 Comments

Fa temps que sento parlar de la polenta però encara no m'havia decidit a comprar-la i tampoc l'havia menjat mai. És difícil cuinar un ingredient que no has probat mai i desconeixes, però la veritat és que el resultat m'ha agradat molt i no serà l'última vegada que en faci.

Ingredients ( 3 persones):
-250grs polenta
-1L aigua
-15grs mantega
-500grs xampinyons
-2 dent d'all
-9 tires bacon
-Sal i pebre

Posem a escalfar l'aigua amb la mantega. Quan bulli afegim la polenta en forma de pluja i començem a remenar.
La mescla de seguida es farà molt espessa, llavor baixem el foc i ho coem a foc fluix i sense parar de remenar durant uns 10-15'. Salpebrem i reservem.
Mentrestant es fa la polenta,aprofitem per preparar la resta d'ingredients.
Sofregim amb una mica d'oli d'oliva les tires de bacon. Els xampinyons els tallarem a trossos grans, i els coem en una paella amb una mica d'oli d'oliva, juntament amb els alls tallats a làmines.
Un cop preparats tots els ingredients, servim la polenta amb un aro d'esplatar i acompanyem amb els xamipnyons i el bacó.

Potser també t'interessa...

2 comentaris:

  1. No he cuinat mai polenta, aquesta que has cuinat tu té tan bona pinta! M'ha agradat molt. Una abraçada maca, que passis molt bones festes!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  2. Gràcies i igualment!!!! Bones festes i bona entrada d'any!!

    ResponElimina