ENTRANTS,
MOUSSE D'ESCALIVADA
Sóc una fan de l'escalivada, i feia temps que li havia posat l'ull a una recepta de mousse d'escalivada del receptari de la meva àvia. Just l'altre dia vaig fer escalivada i me'n havia sobrat una miqueta, així que he aprofitat per fer aquesta recepta, i a més a més, participo a Memòries d'una Cuinera amb ella.
Ingredients:
-250grs Escalivada
-1/2 got llet sense Lactosa
-2 ous
-Sal
-Pebre
Batim al minipimer l'escalivada, la llet i els rovells d'ou. Fiquem sal i pebre al gust i reservem un moment.
Muntem les clares i les barrejem amb cura amb la crema d'escalivada, fent moviments envolvents amb una espàtula.
Forrem un motlle rectangular amb paper de forn i aboquem la mousse a dins.
Amb el forn prèviament escalfat, coem al bany maria durant uns 45' a 180º. Si punxem amb un escuradents ha de sortir nèt, sinó coem uns minuts més.
Ho podem menjar tèbi o fred, i ho podem acompanyar d'una maionesa.
M'agraden molt les receptes d'aprofitament, la de coses bones que en surten!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Doncs si, a mi també!
ResponEliminaNo l'he provada mai l'escalivada en mousse. Aquesta recepta l'haig de fer que sembla molt senzilla i saborosa! Salutacions, Anna de retallsdecuina.cat
ResponEliminaT'ho recomano, és molt fàcil de fer i queda amb un gust molt suau.
EliminaUna bona idea per Nadal!!! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. petonets
ResponEliminaDe res!!!!
Elimina