ENTRANTS,

MOUSSE D'ESCALIVADA

de novembre 28, 2014 Clara Amblesmansalamassa 6 Comments

Sóc una fan de l'escalivada, i feia temps que li havia posat l'ull a una recepta de mousse d'escalivada del receptari de la meva àvia. Just l'altre dia vaig fer escalivada i me'n havia sobrat una miqueta, així que he aprofitat per fer aquesta recepta, i a més a més, participo a Memòries d'una Cuinera amb ella.

 

Ingredients:
-250grs Escalivada
-1/2 got llet sense Lactosa
-2 ous
-Sal
-Pebre

Batim al minipimer l'escalivada, la llet i els rovells d'ou. Fiquem sal i pebre al gust i reservem un moment.
Muntem les clares i les barrejem amb cura amb la crema d'escalivada, fent moviments envolvents amb una espàtula.
Forrem un motlle rectangular amb paper de forn i aboquem la mousse a dins.
Amb el forn prèviament escalfat, coem al bany maria durant uns 45' a 180º. Si punxem amb un escuradents ha de sortir nèt, sinó coem uns minuts més.
Ho podem menjar tèbi o fred, i ho podem acompanyar d'una maionesa.


Potser també t'interessa...

6 comentaris:

  1. M'agraden molt les receptes d'aprofitament, la de coses bones que en surten!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  2. No l'he provada mai l'escalivada en mousse. Aquesta recepta l'haig de fer que sembla molt senzilla i saborosa! Salutacions, Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'ho recomano, és molt fàcil de fer i queda amb un gust molt suau.

      Elimina
  3. Una bona idea per Nadal!!! Moltíssimes gràcies per participar al Memòries. petonets

    ResponElimina